Codyho stránky

Hlavní strana
 ×  Bloxxter ×  O Codym ×  Články ×  Cizí díla × Knihovna ×  Magie ×  Necronomicon ×  Srazy ×  Ke stažení ×  Odkazy ×  Mapa stránek ×  Diskuse ×  Kontakt

Srazy | Komentář k této akci

Ave Maghoria, Morituri te Salutant:-)) Zdravíme Mág(k)y i Mážky, mladé i staré čarodějnice a čaroděje, pokoutné religionistky, vousaté, chlupaté i zcela holé stvoření i jiné tvory všech tvarů a barev i chapadel a stonků či lodyh:-))

Nu což přátelé, přichází chvíle, abychom se zase viděli, popovídali, popili čajů, vín a jiných tekutin. Samozřejmě  i pojedli dobrých jídel a něco málo naevokovali malých elementálíků, povzbudili egregory a potěšili sebe sama. Ano, toto je pozvánka na setkání těch nejlepší lidí této pseudoreality současného zrození a všeho absolutna.

A kdy?

No přece 14.-16.3.2003

A kde?

No přece u Arai doma:-)) Že nevíte kde to je? V Trutnově na Zelené Louce, Pampelišková ulice. Jestli tohle nevíte kde je, tak to už je Váš problém, však Vy si to zjistíte ... (araidna@seznam.cz, destine@centrum.cz, w.f.cody@email.cz).

A co s sebou?

Cokoliv budete chtít, ovšem nezapomeňte na jídlo a pití (voda tam teče). Pamatujte na jídlo vhodné ke kumulaci s ostatními libovolnými prvky jídel ostatních účastníků. Také by nebyl od věci spacák. Kdo přiveze dobré víno má u nás veliké plus. V případě hektolitrů hrozí účastníkovo nanebevzetí.

Program:

Zatím není zcela stanoven, ale něco se chystá, takže sledujte tyto stránky a své maily!  

Bližší info:

Araidna 776 08 85 27
Destine 604 16 33 98
Cody 608 65 45 01

Takže zdar a sílu najdeš ... ehm ... v podstatě kdekoliv ... už se na Vás těšíme ...

Srazy | Komentář k této akci

Zpět
Zpět na hlavní stranu Codyho stránek

Hlavní strana ×  Bloxxter ×  O Codym ×  Články ×  Cizí díla × Knihovna ×  Magie ×  Necronomicon ×  Srazy ×  Ke stažení ×  Odkazy ×  Mapa stránek ×  Diskuse ×  Kontakt