Codyho stránky

Hlavní strana
 ×  Bloxxter ×  O Codym ×  Články ×  Cizí díla × Knihovna ×  Magie ×  Necronomicon ×  Srazy ×  Ke stažení ×  Odkazy ×  Mapa stránek ×  Diskuse ×  Kontakt

Logo
Pentagram Pentagram

F.A.Q.

Už mě nebavilo na netu ve fórech, na chatu a prostě všude jinde odpovídat na ty samé otázky pořád dokola, tak jsem vytvořil tuhle stránku. Zde najdete vysvětlení mého nicku, proč moc často nešeptám, co se mi líbí, co nelíbí a tak vůbec.

Historie

Mám rád historii. Nejsem sice odborník a ani nemám vystudovanou jakoukoliv fakultu historickou, ale občas mám pocit, že chci něco v této oblasti publikovat. Občas tedy něco napíšu. Pak je tady.

Hudba a film

Jsou věci, ketré člověka prostě chytnou, pominu-li to, že hudbu naprosto miluji, pak se v této sekci snažím nastínit některé vynikající kousky hudební či filmové.

Moje literární pokusy

Občas mě něco chytne, nevím ani proč, vždy se bráním, a pak něco napíšu. Nevím jestli to má nějakou uměleckou či jinou hodnotu. Je to jen kus mého . Jen pár mých myšlenek nevázaných a vyhřezlých na povrch. To najdete zde.

Názory a úvahy

Taky máte občas myšlenky, o kterých si myslíte, že je musí znát celý svět? Něco, co je jasné a přesto to nechápe moc lidí? Nebo jen tak dedukujete a docházíte k překvapivým závěrům? Já ano a občas to hodím na papír, rozuměj na hard disk, potažmo internetový server:-))

Osobnosti

Kupodivu k mé vrozené nepoddajnosti mám i několik lidí jichž si vážím. Profil některých z nich najdete zde. Jsou to lidé, kteří mne nějakým způsobem zaujmuli. Netvrdím, že se s nimi 100% ztotožňuji ve všech oblastech. Jen jím patří má úcta a respekt.

Zpět
Zpět na hlavní stranu Codyho stránek

Hlavní strana ×  Bloxxter ×  O Codym ×  Články ×  Cizí díla × Knihovna ×  Magie ×  Necronomicon ×  Srazy ×  Ke stažení ×  Odkazy ×  Mapa stránek ×  Diskuse ×  Kontakt